AKTUELNO

Popularni pevač neizmerno je uzbuđen zbog svih lepih stvari koje mu predstoje.

Frontmen Magla benda Vladan Savić otvorio je 2. dan muzičkog festivala "Ulaz",  a pre nego što je sa bine pozdravio na hiljade Beograđana koji su došli da uživaju u njihovim hitovima, u razgovoru za naš portal priznao je da je neizmerno uzbuđen zbog prinove koju će uskoro dobiti, a da se nasuprot njemu Jovana, njegova trudna supruga, ponaša potpuno opušteno, kao da je za desetak dana ne očekuje porođaj.

Foto: Pink.rs

- Nastupam pet do šest dana nedeljno, tako sam izgubljen i posvećen nastupima i, naravno, Jovani... Jovana kao da nije trudna se ponaša, uopšte nije u euforiji - niti joj je muka, niti bila šta, ponaša se potpuno normalno, kao da nije trudna. Ona ima deset dana do termina, a došla je večeras na nastup, tako da vam je jasno, kao da nije trudna - priznao je Vladan, koji ne može da dočeka a postane otac.

- Anđelija u stomaku je hiperaktivna kao ja, trenira karate (smeh). Jedva čekam da izađe, malo emotivno sve to podnosim. Ne mogu da dočekam, živim za to da postanem otac, da imam savršenu porodicu kao što ću imati - presrećan je mladi pevač.

Foto: Ljubica Samardžić

K. Davidović

#Magla bend

#Vladan Savić

'