AKTUELNO

Bacili sve karte na sto.

Tokom igrice "Par ili nepar" u emisiji Ognjena Amidžića "Amidži šou", Marko Miljković i Luna Đogani komentarisali su šta još osećaju jedno prema drugom. Tom prilikom Marko je izjavio da i dalje voli Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljković je priznao i da su mu emocije pomešane, dok je sa druge strane Luna Đogani izjavila da nije dobila odgovore na mnogobrojna pitanja koja je želela da postavi svom bivšem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam već rekao da Lunu volim i da ne znam... Što se tiče mojih emocija, pomešane su. Ozbiljno su pomešane. Desle su se te situacije koje ne mogu da se oproste ni njoj, ni meni. Nikako ne mogu da zaboravim sve one lepe trenutke koje smo proveli u Zadruzi - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i te kako jako zbunjena i svaki dan mi se mešaju, ne osećanja, nego pitam se da li je bilo iskreno, da li je bilo ovako... Napolju sam. Gledam neke klipove koje mi ljudi šalju, neki su za njega, neki nisu... Naravno da postoje emocije. Non-stop smo bili zajedno, ali naravno ima previše pitanja i odgovora. Nije sve razrešeno, mnogo toga se pitam. Ne znam, ali naravno emocije postoje - govorila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'