AKTUELNO

Obnovili romansu nakon izlaska iz Bele kuće?

Tokom najglamuroznije žurke koju je Veliki šef pripremio povodom zatvaranja druge sezone najgledanijeg rijaliti programa ,,Zadruga“ došlo je do pomirenja bivših partnera.

Foto: Pink.rs

Naime, Marijana Zonjić celo veče bila je izuzetno prisna sa Adamom Đoganijem. Podsetimo, njih dvoje su tokom boravka na velelepnom imanju imali romansu, ali ona je bila kratkog daha.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Iako je Zonjićeva tvrdila da je on za nju samo prijatelj i da ne gaji ništa više prema njemu, sinoćno ponašanje je to demantovalo. Dok je nezaboravna žurka trajala, Marijana i Adam se nisu razdvajali naočigled ostalih zadrugara, ali i mnogobrojnih predstavnika sedme sile.

PROČITAJTE JOŠ: PRVA FOTOGRAFIJA SA NANOGICOM! Miki Đuričić rešio da PROGOVORI, pa poručio: Snosim posledice za stvari koje sam uradio!

Naša ekipa je zabeležila strastvene poljupce, doduše samo u obraz, ali još zanimljivije je što su impozantno imanje napustili ruku pod ruku, te su zajedno otišli u istom pravcu. Da li se Marijana po izlasku ipak prepustila emocijama ili je Adam bio toliko uporan i napokon osvojio njeno srce, ostaje nam da saznamo prvom prilikom.

Pink.rs

#Adam Đogani

#Marijana Zonjić

'