AKTUELNO

Priznao svoje emocije!

Darko Tanasijević tokom spektakularne žurke razgovarao je sa bivšim učesnikom ovog serijala Lazarom Jeremićem koji je rekao da se odlično provodi, a zatim je pričao i da li gaji emocije prema Luni Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se. Defintivno, devojka puna ljubavi. Što se tiče tih emocija... Ja sam shvatio da je Luna Đogani drugačija devojka i da ona želi ljubav i pažnju. Ja sam spreman na sve, ali opet ponavljam da ukoliko ona ne gaji nijedan posto emocija, ja nemam šta da radim - pričao je Jeremić.

U nastavku razgovora Lazar je rekao da se čuo sa Natašom Moskvom koja mu se izvinjavala, zatim je istakao da nikada nije podržavao njenu vezu sa Adamom Đoganijem i još jednom spomenuo da je zaljubljen u Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se izvinila posle svega što se desilo sa Adamom i rekla mi je da sam uvek bio uz nju. Ja sam uvek uz nju, bio sam uz nju, ali i te kako ne podržavam vezu sa Adamom. Ne bih želeo da razmišljam između Lune i Nataše. Luna Đogani je neko za koga sam spreman na sve. Ja sam uporan dok ne osvojim to neosvojivo i biću uporan do kraja - govorio je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar je na kraju pričao i o prijateljstvu sa Davidom Dragojevićem, kao i da li oseća nešto više prema nekadašnjem cimeru.

Moja emocija, ljubav i prijateljstvo je uz njega, ali ne mogu da potvrdim to. Drugarstvo je bilo iskreno. Čuo sam se sa njim, znam gde žive - dodao je Lazar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Lazar Jeremić Jera

'