AKTUELNO

Bivši je više ne zanimaju.

Voditelj Darko Tanasijević ove noći razgovarao je i sa Nadeždom Biljić koja je zauzela šesto mesto nakon druge sezone "Zadruge". Pevačica je ovom prilikom pričala da je prezadovoljna što je zauzela šesto mesto.

Foto: TvPink Printscreen

Lupala sam, lupala... Taj osećaj kada si u superfinalu, taj adrenalin, kada si u veličanstvenih 12 i budeš u sredini, to je odičan osećaj. Ja u životu nisam videla ovako nešto. Ja sam stvarno imala ovde osećaj kao da sam u Veneciji! Spektakularno! - rekla je Nadežda.

Voditelj TV Pink i urednik portala Pink.rs upitao je Nadeždu u nastavku kako komentariše što ju je bivši momak iz Bele kuće, Toma Panić, blokirao na društvenoj mreži Instagram.

Foto: TvPink Printscreen

Pa dobro, blokirala sam ja njega na Fejsbuku. Sada smo jedan jedan. Kaže da ga je sramota što je bio sa mnom, a Banetu Čolaku je rekao da ga je sramota jer je uvek imao dobre ribe pored sebe. Ne mogu da kažem da li je bio zaljubljen u mene, ali sa svojim izjavama bio je kontradiktoran. Mora još da raste, da bi bio moj dečko. Nisam trenutno zaljubljena, dosta je - govorila je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda Biljić najavila je da će tužiti Mikija Đuričića, koji ju je udarao štakama pred kamerama, pa istakla da više ne želi da vidi ovog bivšeg takmičara, ali ni Tomu Panića.

Prvi korak je taj da podnosim privatnu tužbu protiv Mikija Đuričića. Krećemo polako u nove radne pobede, snimamo nove projekte i još jednom da se zahvalim do neba produkciji TV Pink koja mi je dala priliku da dokažem ko sam i šta sam. Ne želim više da vidim Mikija Đuričića i Tomu Panića - dodala je Nadežda za kraj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Nadežda Biljić

'