AKTUELNO

Gledateljka poručila Miljkoviću da je previše kontradiktoran.

Voditeljka Dušica Jakovljević, pre spektakularne žurke u "Zadruzi 2", razgovarala je u studiju sa drugoplasiranim učesnikom ove sezone Markom Miljkovićem. Ovaj superfinalista odgovarao je i na pitanja koja su mu postavljali gledaoci u okviru emisije "Narod pita".

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka koja se uključila u program rekla je da je njen favorit ove sezone bila Luna Đogani, a zatim je pitala Marka Miljkovića da li je svestan da je kontradiktoran, kao i da nikada nije odgovarao konkretno na pitanja. Zatim, gledateljka je podsetila Miljkovića da je jednom prilikom izjavio: "Kada raskinem sa nekim, ne vraćam se više na to". Gledateljka je istakla i kako je Marko svoju bivšu devojku zvao odmah čim je izašao iz prve sezone "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Izvinite što je volim previše! U pravu ste, sve ste u pravu. Radio sam onako kako sam se osećao. Više puta sam se uverio u to, da kada jednom nešto pukne, ne može više da bude to. Jednostavno sam radio onako kako sam osećao. Dok sam bio mlađi, svađao sam se i mirio sa devojkama i nisam imao taj stav. Osećao sam potrebu da pričam sa njom (Lunom) i da se pomirimo - pričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Luna i ja smo i te kako pričali o svemu i svačemu. Terate me da kažem nešto što je bilo pre šest meseci. Povredio sam je. Mislio sam da ćemo da raskinemo. I te kako mi je krivo zbog svake ružne reči - govorio je Miljković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Miljković

'