AKTUELNO

Smatra da ne nedostaje Miljkoviću.

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u studiju ugostio pobednicu najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Lunu Đogani koja je odgovarala na njegova pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih 10 meseci, kao i o utiscima nakon veličanstvenog superfinala. Publika je takođe mogla da postavi pitanja pobednici ove sezone Zadruge.

Foto: TvPink Printscreen

Darko je upitao Lunu da li je imala bilo kakav kontakt sa Markom Miljkovićem nakon superfinala.

Ne! Ništa. Prilično očekivano, pokušala sam da razgovaram sa njim sinoć dva puta, čak i van kamera, ja sam opet plakala, na kraju sam samo digla ruke i sela. Samo mi je pružio ruku kada sam pobedila i otišao - ispričala je Luna.

Darko je upitao Đoganijevu i da li bi odgovorila Miljkoviću na poziv, kao i da li se plaši susreta na spektakularnoj žurki povodom superfinala.

Odgovoriću na poziv, on meni nije nikakav neprijatelj. Volim ga i dalje, nije nam išlo, to ne znači da mi ne možemo da popričamo. Ne možemo da se družimo još. Ja ga mnogo dobro poznajem, njemu je ponos i ego mnogo veći od svega. Da mi je rekao bilo šta, ja bih se možda čak i javila, ali ja ne osećam da treba bilo šta da uradim. Ja u njemu ne vidim nikakvu emociju. Ne mislim da mu nedostajem, niti da razmišlja o meni, on je svoj život nastavio, to je moje mišljenje. Ne plašim se susreta, nije mi prijatno što ću da ga vidim. Idem na žurku zbog sebe - navela je blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku.

M.P.

#Luna Đogani

'