AKTUELNO

Želela je kompromis.

Luna Đogani, pobednica druge sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga" gost je u studiju kod voditelja Darka Tanasijevića. Proteklih 10 meseci Luna je bila jedna od najaktuelnijih tema o kojima se pričalo, a Darko je spremio pregršt pitanja koja zanimaju milionski auditorijum koji je danonoćno pratio dešavanja u Beloj kući. Publika je takođe mogla da postavi pitanja pobednici ove sezone Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je želeo da porazgovara sa Lunom i na temu njene ljubavi sa Markom Miljkovićem, kao i o trenutku kada je shvatila da je kraj.

Kada sam videla da se neke stvari dešavaju konstantno. Pokušavala sam da mu objasnim da ne želim da budem u vezi sa čovekom sa kojim se svađam za stolom, mi smo se svađali jedno protiv drugog. Kao da se borimo ko će da bude dominantniji, ko će koga više da uvredi da se oseća loše. Sve je bilo gore i gore, apsolutno nema dalje. Za mene to nije ljubav, kada nisi u stanju za kompromis. Veza je tim, gde nas dvoje treba da se borimo protiv drugih, a ne između sebe. Imala sam osećaj kao da moram da mu se dokazujem ko sam ja. Što je ikad pomislio da bude sa mnom? Kako može da mi izgovori da sam glumica, ako je pet meseci bio sa mnom i video kakva sam osoba. U tim situacijama sam videla da imamo veliki problem - otvorila je dušu Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku.

M.P.

#Luna Đogani

'