AKTUELNO

Blogerka nije bila detaljna.

Blogerka Luna Đogani osvojila je publiku koja joj je udelila najveći broj SMS glasova u superfinalnoj noći, zbog čega je ona pobednica druge sezone "Zadruge". Večeras Luna ima svoj prvi televizijski intervju nakon pobede u kom komentariše situacije iz proteklog perioda.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka se uključila u program, pa je hvalila Lunu i rekla joj da je zaslužila da pobedi nakon toliko suza i bola. Ipak, pohvalila je Marka Miljkovića braneći ga jer smatra da je osoba koja želi da priča sa njom nasamo.

Mnogo mi je drago što si pobedila, ja sam bila uz Marka i tebe, plakala si i ja sam sa tobom. Nije važno više ništa. Volim te, zovem svoju unuku Luna. Mislim da je Marka spomenuo Slobu, ali je imao nešto drugo da ti kažem. Tvoje suze mi sve govore. On je samo čovek koji želi da priča u četiri oka sa njom. Luna, svoju iskrenost daješ na tacni. Marko ti kaže da mu Stanija nije ni u malom mozgu. Ona je njega pitala da se pomiri sa tobom, nije ni važno više. On je tebi govorio da želi da budeš majka devet Miljkovića. Optužio te u sudnici da si mu ukrala srce... - govorila je gledateljka, a onda je Luna rekla šta ima:

Foto: RTV Pink

Hvala vam puno na svemu gospođo - kratko je rekla Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

#Luna Đogani

'