AKTUELNO

Otvorila dušu i obratila se javnosti.

Stanija Dobrojević sinoć je u veličanstvenom superfinalu najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" osvojila treće mesto i tako pokazala koliko podršku naroda ima za sve ono što radi. Podsetimo, Dobrojevićevoj dobri plasmani u rijalitijima nisu strani, pošto je u "Farmi 4" osvojila drugo mesto, a iz "Farme 6" izašla kao pobednica.

Pročitajte još: BUDE SE STARE SIMPATIJE? Jeremić OVIM potezom iznenadio Lunu dan posle superfinala! Da li će pobednica 'Zadruge 2' pasti na njegov ŠARM? (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Nakon duže medijske pauze, Dobrojevićeva je postala deo spektakularnog projekta ''Zadruga 2'', a jedna od glavnih briga bila joj je da li će narod i dalje stati iza nje, kao što je i do sada. Stanija se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram i u emotivnoj poruci zahvalila narodu na podršci.

Foto: Printscreen Instagram/Stanija Dobrojević

Dragi moji, evo i ja da se oglasim i da vam se svima obratim. Konačno sam na slobodi. Uživam u ljubavi svojih najmilijih. Nisam spavala, jer sve vreme sumiram utiske svog učešća, slušam kritike i savete i mogu vam reći da sam zadovoljna svojim učešćem i utiskom koji sam ostavila na vas. Saživeli ste se zajedno sa mojim likom, mojom dušom i mojim emocijama. Vidim da ste se slagali i sa mojim stavovima, koju su, kako i sami kažete, uvek bili ispravni i realni. Moja porodica je ponosna na mene, a to je moja pobeda. Hvala vam svima, volim vas. S - napisala je Stanija u emotivnoj objavi.

Foto: TvPink Printscreen

Njen dečko Marko Marković pružio joj je podršku tako što je lajkovao objavu.

Autor: M.P.

#Stanija Dobrojević

'