AKTUELNO

Svoje prve utiske posle pobede u "Zadruzi" sumiraće uživo u studiju TV Pink.

Druga sezona "Zadruge" završila se sinoć, posle tačno deset meseci, pobedom modne blogerke Lune Đogani, koja je trijumfovala u spektakularnom superfinalu i postala bogatija za neverovatnih 50.000 evra, dok je drugoplasirani Marko Miljković osvojio luksuzni automobil marke "Škoda".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pobednica "Zadruge" je za deset meseci, koliko je boravila pod budnim okom kamera u imaginarijumu, doživela mnogo toga - bilo je mnogo lepih, srećnih trenutaka, ali isto tako i mnoštvo suza, razočaranja, svađa i osuda od strane drugih stanara Bele kuće. Luna je prošla kroz brojne izazove koji su je, kako tvrdi, na kraju ojačali, a o svemu tome govoriće večeras u 22h na TV Pink, u svom prvom televizijskom intervjuu posle pobede u "Zadruzi".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Voditelj Darko Tanasijević razgovaraće sa Lunom o svim temama koje intrigiraju milione gledalaca koji su i sinoć bili uz program Pinka, s posebnim akcentom na turbulentnu ljubavnu vezu Lune i Marka Miljkovića, koji ju je ostavio samo dan uoči superfinala. Naravno, između ostalog biće i reči o iznenadnoj, dramatičnoj svađi sa Stanijom Dobrojević u samoj završnici "Zadruge".

Foto: Instagram

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite prvi televizijski intervju sa pobednicom druge sezone rijalitija "Zadruga", večeras u 22h UŽIVO na TV Pink!

D. T.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

'