AKTUELNO

Odlučila se za drastičnu promenu!

Nakon uspešnog prvog samostalnog albuma „Valkira“, za koji je osvojila nominaciju za Porin, bivša pevačica grupe Kolonija, koja danas nastupa pod imenom Indira Forza iznenadila je novim, svežim zvukom i produkcijom u novom hit singlu “Greška u genu”. Hitmejkerskom dvojcu - Branimir Mihaljević i Neno Ninčević, u ovoj pesmi pridružio im se Slobodan Veljković Cobi, poznat po svojim uspešnim saradnjama s mnogim regionalnim zvezdama, čime je pesma dobila novi zanimljiv zvuk koji će se slušati u celoj regiji, na mnogim Indirinim koncertima ovoga leta.

Foto: Promo.

- Pesma ima zanos, moć i silu da vas pokrene dok je slušate na radiju ili u klubu. Moja energija je uvek prisutna u bilo kom muzičkom izrazu, a to me je i podstaklo da se emotivno razigram na novoj pesmi. Veseli me samostalni put kojim hrabro i odlučno koračam sa svojim novim/starim timom „Mihaljević“ koji radi jednakim žarom kao i ja - izjavila je Indira.

Foto: Promo.

Spot je režirala Sandra Mihaljević, a sniman je noću u Zagrebu i Ljubljani, što je dodatno začinilo moćan tekst koji govori o snažnoj, ali povređenoj ženi u nikad do sada ispričanoj priči.

Ako je suditi prema pesmi „Greška u genu“, Indira Forza je pravi pevački kameleon i jesen bi mogla biti puna iznenađenja kada je u pitanju ova harizmatična pevačica.

Autor: Pink.rs

#Indira Levak

'