AKTUELNO

Svi jedva čekaju da saznaju ko je pobednik ''Zadruge 2''!

Najgledaniji rijaliti "Zadruga 2", šou koji je pomerio sve granice i oborio sve rekorde gledanosti, počeo je spektakularnim otvaranjem 6. septembra 2018. godine i sada, deset meseci nakon početka, došlo je vreme da dobijemo pobednika. Veliki šef nam je i ovog puta spremio noć punu iznenađenja i velikih stvari.

Foto: TvPink Printscreen

Protekle noći ispalo je šest takmičara, a dvanaest preostalih zadrugara postali su superfinalisti "Zadruge 2". Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić, David Dragojević, Aleksa Savić, Nadežda Biljić, Maja Marinković, Branislav Radonić Brendon, Suzana Perović, Lepi Mića, Luna Đogani, Marko Miljković i Ana Korać ušli su u samu završnicu takmičenja i neko od njih će večeras poneti laskavu titulu pobednika.

Foto: e-stock Dušan Stanojević, Pink.rs, e-stock

Voditeljka Dušica Jakovljević spremnija je nego ikada i u studiju će osim bivših zadrugara, dočekati i superfinaliste, kao i njihovu podršku. Bez imalo sumnje, sprema nam se neviđeni spektakl.

Foto: Pink.rs

Ostanite uz TV Pink i glasajte i dalje za svoje favorite, stanje se menja iz minuta u minut, a sve što ste propustili pročitajte na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

Pink.rs

#Zadruga 2

'