AKTUELNO

Pinkova zvezda otvorila je dušu u emisiji "Magazin In".

Osim Suzane Perović, i Pinkova zvezda Nadežda Biljić doživela je u drugoj sezoni "Zadruge" nasilje od strane Mikija Đuričića koji ju je, ničim izazvan, pretukao štakama, nakon čega je diskvalifikovan. O svemu što je proživela od strane čoveka kojeg je nekada volela govorila je u današnjem izdanju emisije "Magazin In" Sanje Marinković.

Foto: TvPink Printscreen

- Dok smo bili u vezi nisam doživljavala ovo od njega, ali ja sam doživela nešto ni kriva ni dužna. Okrivio me je za neke stvari, za gluposti. On je čovek koji je jako impulsivan, on ne ume da voli zrelo - voli kao dete od tri godine - zaključila je Biljićeva, koja je, kako kaže, bila svesna da je Miki tip osobe koja bi mogla da nasrne na ženu.

- Ja nažalost imam iskustva sa ovim stvarima i rekla sam da sam provalila da je on osoba koja bi na keca udarila ženu. Ipak, nisam ni je bila sigurna. Kad sam to izjavila, bila sam u fazonu: "Pa dobro, možda i ne mora da bude sve tako crno" - ispričala je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno je odgovorila i na pitanje u koje se to Mikijeve osobine svojevremeno zaljubila.

- Ja sam tu negde osetila zaštitu, tu mušku figuru... - prisetila se Nadežda, sa kojom su bili saglasni i ostali gosti emisije koji su istakli da pevačici niko nije smeo da uputi nijednu ružnu reč dok je bila sa Đuričićem, koji ju je kasnije brutalno pretukao, zbog čega je kažnjen kaznom kućnog zatvora u trajanju od godinu dana.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, večeras se održava spektakularno superfinale "Zadruge" koje možete pratiti uživo od 21h na TV Pink!

D. T.

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'