AKTUELNO

Popularna pevačica do poslednjeg mesta ispunila je jedan od najpopularnijih beogradskih splavova, koji je bio premali da primi sve one koji su želeli uživo da prisustvuju njenom nastupu.

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga 2" i miljenica nacije, sinoć je napravila pravi spektakl na jednom poznatom prestoničkom splavu koji je bio premali da primi sve one koji su želeli da prisustvuju njenom nastupu.

Foto: Promo/Kartel

Dobre zabave i atmosfere, kada je Kija u pitanju, nikada ne manjka, a tako je bilo i ovoga puta, kada je Kockareva do poslednjeg mesta napunila splav. Kija se publici i fanovima predstavila sa svojim pesmama, ali i numerama svojih kolega, što su svi prisutni pozdravili ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

Foto: Promo/Kartel

U jednom trenutku Kockareva je sišla sa bine kako bi jednoj devojci, a budućoj mladi ispunila muzičku želju. Kija je igrala i pevala uz devojku koja je nosila veo na glavi, te je doprinela da ovo devojačko veče bude za pamćenje.

Pročitajte još: JOŠ 3 SATA DO POČETKA SPEKTAKULARNOG SUPERFINALA 'ZADRUGE 2': Vreme je da se proglasi POBEDNIK druge sezone, noć puna iznenađenja je pred nama! (FOTO)

Kako je izgledao njen nastup pogledajte u nastavku:

Inače, Kija je pre nekoliko dana ekranizovala pesmu "Zlatan" - za visokobudžetni spot je sama pisala scenario, a kadrove je snimala u Zrenjaninu. Kako smo saznali, sve je u duhu ranih 2000. godina, baš kada je Kija, kao klinka, živela u tom kraju, a kako izgleda i zvuči njen novi projekat saznaćemo već za nekoliko dana.

D. Božović

#Kristina Kockar

'