AKTUELNO

Pevačica tvrdi da njen dečko Marko Milošević viđa ćerku kada Marini to "dune", dok je devojčici zabranjeno da bude u njenoj blizini.

Zakonita žena dečka pevačice Andreane Čekić, Marina Milošević oglasila se nakon što je pevačica iznela u javnost šokantne detalje njihovog odnosa.

Andreana tvrdi da njen dečko Marko Milošević viđa ćerku kada Marini to "dune", dok je devojčici zabranjeno da bude u pevačicinoj blizini.

Marina je otkrila da je Andreani zabranjen prilazak njenoj ćerki, dok Marko može da viđa dete kad god želi, što on ipak ne čini.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

- Ne znam do kada ta žena misli da pljuje po meni i laže. Nikome ja ne branim da viđa dete! Tačno je da je Andreani zabranjen prilazak mom detetu, ali njemu ne. Tražila sam zabranu prilaska mom detetu, na šta imam pravo. On može da vidi dete kad on to poželi, ali on ne želi - umoran je, došao je sa puta i kada dođe da je vidi, on je vidi na 10 minuta, dok opere auto, na pumpi. Neće se ona oprati time što pljuje po meni, laže i zmišlja. Dovešće me u situaciju da ću uvući dete od 10 godina u ovo, koje će da posvedoči i kome je svega preko glave, da čita laži o sebi i svojoj majci. Ne mogu više da slušam te laži, skrenuću, u Lazi ću završiti od njih, od njenih laži, on meni ništa nije rekao, ali ona... Ne znam odakle joj pravo - priča Marina.

- Rekla sam prvog dana da neću pristati na razvod, i i dalje sam pri tom stavu. Mene on ne zanima kao osoba, kao muškarac, mene on zanima kao otac mog deteta prema kome imam obavezu, prema meni nema nikakvu obavezu. To da li je ona trudna, da li se on ženi sa njom, mene to ne zanima. Ona nema pravo da priča o mom detetu, ja ću nju zbog toga opet tužiti. Ona nije niko mom detetu i nama nikakva prava da uvlači moje dete - rekla je Marina i dodala da tužbu koju je podnela protiv Andreane zbog, navodno, neistina koje je iznela o njoj tokom veze sa njenim i dalje zakonitim suprugom Markom, pevačica još uvek nije dobila.

- Tužila sam je, ne znam na koji način, ona još uvek nije dobila tužbu. Ne znam kako je to moguće, ima tri, četiri meseca, koliko je prošlo, ali ja ću obnoviti tu tužbu - objasnila je Marina.

Zakonita žena Andreaninog dečka ističe da nema nikakvu finansijsku pomoć od Miloševića i da su joj svi okrenuli leđa.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

- Ne pomaže nam finansijski, meni niko ne pomaže, jedino moja porodica koja je uz mene i niko drugi. Njegova porodica, on, ona, svi su okrenuli leđa od mene. Volela bih da se sretnem sa njom oči u oči, da vidim šta će da mi kaže, nisam ja ništa loše njoj uradila, nego ona meni - rekla je Marina.

Dok Andreana tvrdi da Markova i Marinina ćerka nju voli i da joj majka brani da je viđa, Marina kaže da devojčica vrišti na pomen pevačicinog imena.

- Moja ćerka je nju upoznala, ona nju zna, Andreana je nudila kuče mojoj ćerki, ali je zna kao kolegnicu svog oca. Moje dete je vrlo vaspitano, kulturno, fino dete koje kada bi i vas upoznalo, zavolela bi i vas ne znajući priču. U trenutku kada je saznala priču, moje dete vrišti na pomen njenog imena, već sam dva telefona kupila zbog njihovih komentara, paparaca. Njoj je došlo da ona ide da gostuje u emisiji, jer ja nisam želela, zamislite dete od 10 godina, eto koliko moja ćerka voli nju. Izmišlja neke stvari, nikad ne bih svom detetu zabranila ono što ono želi i voli, da moje dete sutra kaže: "Ja želim da odem kod nje", dala bih joj bez problema, ali ona ne želi - rekla je Marina.

- Rekla sam da ću se iz svega povući, psihički sam jako loše, dete mi je loše, u haosu smo. Moje dete se raspada, nju je blam da se ona pojavi u školi. Ali, ne mogu da slušam svaki dan to da ona ne priča o svoj pesmi, svojoj karijeri, ona priča o meni. Ja sam nebitna, ja nisam javna ličnost, meni ovo nije potrebno - zaključila je Marina.

Autor: Pink.rs

#Andreana Čekić

'