AKTUELNO

Napravljen je presek!

Još nekoliko dana ostalo je do velikog superfinala rijaliti programa koji je pomerio sve granice i oborio rekorde gledanosti "Zadruga 2". Svake večeri u ovoj finalnoj nedelji neko od takmičara napušta Belu kuću, a gledaoci svojim SMS glasovima odlučuju ko pakuje kofere i ispada iz trke za vredne nagrade.

Foto: TvPink Printscreen

Ove noći napravljen je još jedan presek glasova, a zatim je voditelj Milan Milošević ušao na imanje kako bi zadrugarima saopštio ko napušta TV format koji obožava čitav region. Milan je prvo podigao Minu Vrbaški, Sanju Stanković, Eleonoru Miljković i Baneta Čolaka.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju je Milan saopštio da je publika odlučila da kuću napusti Eleonora Miljković, koja se zatim pozdravila sa cimerima, ali ne i sa Aleksom Savićem, i uputila se ka kapiji i studiju gde ju je čekala voditeljka Dušica Jakovljević sa ekipom novinara i bivših zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je prvi presek koji je napravljen za večeras, a uskoro nas očekuje još iznenađenja, zato ostanite uz program TV Pink i portal Pink.rs. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'