AKTUELNO

Ovo o lepoj glumici sigurno niste znali.

Naša mlada glumica Mirka Vasiljević radi punom parom. Pored poslovnih obaveza, ona je i brižna supruga i majka troje mališana. Iako je već dugo u medijima, neke stvari o Mirki sigurno niste znali, a ona je to za naš portal otkrila.

Uradili smo sa glumicom set pitanja iz leksikona, pa nam je otkrila koji joj je omiljeni broj, šta je želela da bude kad poraste, ali i čega se najviše plaši.

Dok sam bila u osnovnoj školi to je bio broj pet, zato što je to najbolja ocena, pa sam onda htela da tako privlačim tu energiju i dobijam samo petice. Kako sam rasla, nešto se nisam time opterećivala, ali kada sam dobila decu njihovi datumi rođenja su brojevi koji su meni najdraži, to je broj 28, dva puta i broj sedam - rekla nam je Mirka, a zatim otkrila da nije imala vremena da bira "šta će biti kad poraste".

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Nisam imala nešto mnogo prilike da biram šta ću da budem kad porastem zato što sam već sa sedam godina postala dečiji voditelj na Pinku, onda sam sa 13 godina snimila prvi film, "Anđele 2", počela da radim i druge predstave... Tako da kad je došao period da odlučim šta ću, ja sam već imala zanimanje, bila sam i ostala u umetnosti, glumica - navela je Vasiljevićeva.

Njena neostavena želja je da svoju decu izvede na pravi put i da postanu dobri, kvalitetni i kulturni ljudi, a nema sumnje da će joj se ta želja i ostavariti.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Volim da sanjam i da imam želje, jer me to tera da budem bolja, da imam neke ciljeve, da uvek idem napred. Za sada imam tri najbitnija projekta u mom životu, a oni su da od troje dece napravim prave, poštene i dobre ljude. To mi je neostvarena želja jer moram još da radim na tome - istakla je Mirka.

Ona nam je otkrila i koji je njen najveći strah, a zbog njenog odgovora verujemo da će se mnogi začuditi.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Emina Jahović se pomirila sa milijarderom, Mustafa odlepio, pa joj POSTAVIO JEDAN USLOV! (FOTO)

Najveći strah imam od mačaka, verovali ili ne. Zašto, ne znam. Kad sam bila mala imala sam od njih strah i mnogo sam burnije reagovala kad sam bila mlađa i nezrelija. Taj strah je bio mnogo veći, a sad shvatam da je to bilo malo bezveze, da su to lepe životinje, ali ne volim da mi je tu negde u blizini - rekla je Mirka kroz osmeh.

Šta je još lepa glumica otkrila u našem leksikonu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Mirka Vasiljević

'