AKTUELNO

Haos u porodici popularne pevačice.

Naša popularna pevačica Emina Jahović ponovo je u centru ljubavnog skandala. Prema pisanju domaćih medija ona se pomirila sa bivšim dečkom Sadetinom Saranom, što je strašno zasmetalo njenom bivšem mužu Mustafi Sandalu.

Foto: e-stock agency

Emina je informaciju da se pomirila sa milijarderom potvrdila emisiji "Ekskluzivno", a mediji su došli do saznanja da je ova romansa obnovljena još pre pet meseci.

Mustafa je navodno potpuno pobesneo zbog toga što njihovi sinovi stalno provode vreme sa Sadetinom.

Mustafa na početku nije želeo da komentariše vezu Emine i milionera, ali je počelo da mu smeta kada su Javuz i Jaman stalno pričali o njemu. Tati su rekli da je on super prema njima, da se odlično zabavljaju s njim i da obožavaju da idu na njegovu jahtu s mamom. Tada je Mustafa poludeo i nije hteo Emini to veče da vrati decu. Nije joj se javljao na telefon kada ga je zvala da ih preuzme i tada je nastao opšti haos. Pevačica je čak htela da zove policiju, pošto se zabrinula, jer nije mogla da veruje da bi Mustafa hteo da joj otme decu zbog veze sa Sadetinom - naveo je dobro obavešteni izvor i dodao:

Foto: Printscreen Instagram

Mustafa se ipak urazumio posle toga i vratio joj decu, ali ju je uslovio da samo u retkim prilikama vodi Javuza i Jamana kada se viđa sa svojim dečkom. Emina je rekla da će se truditi da deca ne provode toliko vremena sa Saranom, ali da mu to ne obećava. I baš zbog tog skandala koji joj je priredio Mustafa, Emina je odlučila da ne krije vezu s milionerom i sve je obelodanila. Takođe, ona se pre nekoliko meseci preselila u evropski deo Turske, kako bi bila bliže svom emotivnom partneru, a javnosti je rekla da je to uradila zbog Mustafe i čuvanja dece.

Pink.rs

#Emina Jahović

'