AKTUELNO

Zorica Marković tvrdi da ga je Mina već ostavila.

Danas je tokom poslednje emisije "Preters nedelje sa Milanom" nastao opšti haos oko Alekse Savića i njegovog navodnog flerta sa pojedinim zadrugarkama.

Naime, otkriveno je da je Savić navodno imao emocije prema Višnji Petrović, ali i prema Eleonori Miljković, koja je to potvrdila i istakla da joj je slao i tajne poruke.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković je istakla da je, zbog svega toga, Aleksu njegova devojka Mina Nikolić ostavila i da ga neće sačekati kada izađe iz "Zadruge 2". Mi smo zato odmah kontaktirali Minu, koja je demantovala Zoricu i istakla da nije ostavila pevača.

U tome nema nikakve istine, apsolutno se ništa nije promenilo. Sve je kako je bilo i ranije - kratko nam je rekla Mina.
View this post on Instagram

Uvek čupava 🙈 #A💗

A post shared by Mina ﺕ Nikolic (@ni.mina) on

Ona nije bila raspoložena da komentariše ni navodno muvanje njenog dečka sa Eleonorom i Višnjom, pa je navela da će porazgovarati sa njim kada se "Zadruga" završi.

Ja to ne bih preterano komentarisala. Tvrdili su mnoge neistine o Aleksi, pa sad tvrde i to. Ja ne znam da li je to istina ili ne dok ne porazgovaram sa njim, tako da, što se toga tiče, nemam komentar - rekla je Aleksina devojka.

Savić je nedavno otkrio i da se sa svojom devojkom "dogovorio da ne reaguje i da ne raskida dok on ne izađe iz rijalitija", a mi smo je pitali o kakvom dogovoru se konkretno radi.

View this post on Instagram

💖 #A

A post shared by Mina ﺕ Nikolic (@ni.mina) on

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI TVRDE DA JE BILA LUDA ZA ALEKSOM, a evo šta na sve to kaže Višnja Petrović! (FOTO)

Ne postoji nikakav dogovor. Sve se brzo odigralo kad je on ulazio u "Zadrugu", ali naravno ja sam mu rekla da ćemo popričati kad izađe kakva god situacija bila. Naravno, to nije podrazumevalo da imamo neki dogovor ili da tolerišemo bilo šta, nego da ćemo jednostavno sesti kao ljudi i porazgovarati. Nismo mi kratko zajedno da ne bi popričali, ali to nije dogovor za bilo kakvu igru koja faktički nije ni postojala. Sve što je urađeno, to su uradili drugi ljudi, a ne Aleksa - zaključila je Mina.

R. L.

#Aleksa Savić

'