AKTUELNO

Svom kolegi i njegovoj novoj izabranici želi, kako kaže, svu sreću.

Popularna pevačica Jelena Kostov na samom početku razgovora za naš portal požalila se da se ne oseća najbolje zbog svakodenvnih nastupa nastupa u poslednje vreme, ali da veruje da će i to ubrzo proći.

Kako se osećam? (smeh). Zanimljivo mi je to pitanje "kako se osećam"... Ja se osećam divno, čuješ kako pričam, iskreno malo mi je frka kako ću odraditi nastup, zato što sam jako bolesna, nije mi se skoro desilo da me grlo ovako izda, ali ja se nadam da to publika neće primetiti - rekla je Jelena.

Jelena se osvrnula i na današnji trend i eru društvenih mreža i otkrila u kojoj meri koristi socijalnu platformu Instagram.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Nekada sam aktivna, uglavnom nisam na Instagramu i naravno to apsolutno nije za pohvalu, planiram da se od septembra malo više aktiviram, zato što je to trenutno najbolji vid reklame - navodi Jelena.

Jelena nije pristalica da na Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života.

Ne, ja mislim da je to ogromna greška svih, zato što neke privatne stvari trebaju ostati privatne i mislim da to neki ljudi objavljuju samo zarad novinskih natpisa. Mislim da koliko god da se čuva privatni život daleko od očiju javnosti, biće mnogo srećniji.

Pevačica je priznala da je čestitala prinovu Darku Laziću, ali kako navodi nije dobila povratni odgovor.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Ja sam Darku čestitala, ali povratni odgovor nisam dobila. Ja znam šta je najveća sreća, to je postati roditelj. Darko se ostvario kao roditelj po drugi put i znam da je najsrećniji na svetu, videla sam da je na proslavi bilo onako baš žestoko i lepo... Tako da im stvarno želim da budu srećni i da budu ispunjeni i da se vole. Pritom, Darko je sada objavio i novu pesmu koja je sam kratko vreme postala veliki hit.

Iako ima zanosnu figuru na kojoj bi mogle da joj pozavide mnoge koleginice, Jelena ne vodi računa o svojoj ishrani već je sve, kako kaže, produkt dobrog metabolima.

Dijete mi nikad nisu bile potrebne, ali možda će to nekad biti potrebno, stvarno sam zadooljna svojim izgledom i mislila sam da će to posle porođaja krenuti nekim drugim tokom, ali hvala Bogu nije. Sada sam najzadovoljnija svojim izgledom.
View this post on Instagram

🌉 #belgrade

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

Za kraj Jelena je nagovestila da sprema nešto novo iz njene muzičke kuhinje

Krajnje je vreme da se stvarno uozbiljim i da izbacim neku pesmu, možda čak i dve, biće svega tu novog, čekamo septembar.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Jelenom.

Autor: D. Cakić

#Jelena Kostov

'