AKTUELNO

Starleta je sve vreme vodila računa da ne pokaže previše, zbog čega se sve vreme nameštala i pokušavala da nestašne grudi zadrži na mestu.

Soraja Vučelić svojim izgledom ostavlja bez daha gde god da se pojavi, a to je bio slučaj i kada je došla na snimanje "Nedeljnog popodneva", autorke i voditeljke Lee Kiš.

Ona je došla u veoma izazovnoj garderobi, zbog čega prisutnim muškarcima koji su se zatekli u studiju nije bilo dobro.

Foto: Pink.rs

Soraja je nosila kožni korset sa veoma dubokim dekolteom i kratku suknjicu sa šlicom do kuka, što je bio jasan znak da starleta ne nosi gaćice.

Foto: Pink.rs

Da je svojim izgledom zbunila mnogobrojne, dokaz je i to što su pripadnici muške populacije podrhtavali dok se ona nameštala za snimanje.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kada se skockala, Soraja se smestila pored Jelene Golubović sa kojom je neobavezno ćaskala, dok je velike, nestašne grudi pokušavala da zadrži u minijaturnom korsetu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ona se sve vreme nameštala i vodila računa da ne pokaže previše, a kada je jedan od organizatora prišao i zamolio je da se premesti, starleta je pobesnela.

- Ma ne mogu više da se premeštam! Ili ću da sedim ovde ili izlazim iz studija - rekla je vidno iznervirana Vučelićeva, nakon čega je ostala da sedi na svom mestu i nastavila da priča sa kontroverznom rediteljkom.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đurović

#Soraja Vučelić

#starleta

'