AKTUELNO

Uvek nadmaši očekivanja.

Zadrugarka, pre svega poznata pevačica Zorica Marković je svojim učešćem u drugoj sezoni ''Zadruge'' pokazala pozitivnu, ali i negativnu stranu njene ličnosti. Svim gledaocima spomenutog rijaliti programa je jasno da Zorica ne mari preterano za plasman jer svi znaju da je pristala na učešće u ''Zadrugu 2'' kako bi isterala pravdu i dala svoj iskren komentar na sve situacije koje oni komentarišu za crnim stolom.

Foto: TvPink Printscreen

Njena iskrenost i jak stav nekada ne odgovaraju obožavateljima njenih cimera, pa se ona nađe na meti osuda. Ipak, Markovićeva se prema mnogima postavila kao majka i dala im savete kako da predbrode teške trenutke koje su njeni cimeri imali.

Zorica je pre svega jedna emotivna duša, a to je pokazala kada se vratila Aleksandra Subotić i ispričala joj kroz šta je sve prošla dok je bila van rijalitija nakon diskvalifikacije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Imajući u vidu da je postala rijaliti igrač bez kog nijedan šou program te vrste ne može, ona je više puta doslovce molila zadrugare da poštuju Televiziju Pink i luksuz koji većina njih može da uživa samo učešćem u rijalitiju.

Nešto što Zorica najviše voli, čak i od skidanja maski svojim ukućanima jeste miran i čvrst san. Upravo zbog toga je dolazila u situaciju da viče na njih pre spavanja jer je kikotanje i komentarisanje cimera budilo. Zorica je bila spremna na sve, pa čak i da u zoru lupa varjačom po tepsiji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na kraju krajeva, ona je jedan boem. To je pokazala više puta dok je Veliki šef pogađao njen muzički ukus. Pored valjanja po podu dok svira harmoniku, ona je lomila stolove, čaše i vangle iz meraka, udarala glavom o zid i priređivala cimerima pravi šou kakav samo ona ume. Ne zaboravimo da je pravi hedonista jer ume da uživa u bazenu dok njeni cimeri čvrsto spavaju.

Pročitaj više: ZAŠTO ME TOLIKO MRZIŠ?! Nadežda ne može da preboli Tomino ignorisanje, on je ponovo PONIZIO: SRAMOTA ME TEBE! (VIDEO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitaj više: SKANDALOZNO OTKRIĆE! Aleksandra otkrila sve o Davidovoj aferi sa verenicom POZNATOG PEVAČA, pa je nastao opšti HAOS u Beloj kući! (VIDEO)

Ovo su samo neki od razloga zbog čega je Zorica nekada i glavna tema društvenih mreža jer se ona u rijalitiju ponaša kao kod svoje kuće, iskreno do srži.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U nastavku pogledajte video-snimke koji prikazuju opisane situacije.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Zorica Marković

'