AKTUELNO

Progovorila o bivšim cimerkama!

Pevačicu Saru Reljić nedavno su povezivali sa bivšim učesnikom druge sezone "Zadruge" i nekadašnjim dečkom Stanije Dobrojević, Vladimirom Tomovićem, za kog Reljićeva kaže da ga ne poznaje.

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić se nije pojavio na rođendanskom slavlju ćerke Lorene! Evo šta Ana Sević kaže na to!

Foto: Pink.rs

- Nismo se uopšte čuli. Ja sam mu samo jednim nesrećni slučajem poslala poruku, posle toga nismo stvarno. Ja sam skontala da nas povezuju jer smo bili u Crnoj Gori u isto vreme, iako je on dečko iz Crne Gore, i moj tata je u Crnoj Gori, ja sam otišla kod tate da ga posetim i svi su povezali da sam otišla kod Vladimira. Kada bi me on pozvao: "Ako mi bude trebalo nešto, ja ću da ti se javim". Nismo mi sada neki bliski prijatelji da ja moram da idem kod njega. Ja njega ne znam od ranije, ne znamo se iako je Crna Gora mala. Ne plašim se Stanijinog komentara. Ona mi je kul i nema razloga da se osvrće - rekla nam je Sara.

U nastavku razgovora Sara je komentarisala i aktuelne učesnike trenutnog serijala "Zadruge", a sa kojima je ona živela punih deset meseci u prvoj sezoni TV formata koji je pomerio sve granice. Pevačica ističe da se u velikoj meri razočarala u Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru.

- Jedino mi nisu bili jasni neki njihovi postupci u smislu da ne žele pažnju, a neki postupci su ukazivali na to da baš žele pažnju. Dobra sam bila sa Minom, ona je jako mlada i jedna od retkih koja ne prodaje moral. Ona je rekla da se bavila time i šalje poruku mladim ljudima da to ne rade, kao neki... - govori Reljićeva.

Foto: Pink.rs

Nas je zanimalo na toga je tačno mislila, kao i kakve je priče čula o svojim nekadašnjim rijaliti prijateljima. Pevačica je osim Sanje, spomenula i Anu Korać za koju je rekla da ništa u životu ne radi, a dotakla se i njenih finansija.

- Ja ne znam da li je tačno ovo što pišu novine, ali ja nisam bila u tim novinama. Ja znam čime se ja bavim. Znam zašto su neki izašli, a neki nisu. Čula sam neke priče po gradu. O starletama uvek kruže te priče, ali to nije moja stvar. Kružile su priče, ali ja sam i dalje bila okej sa Sanjom. Čula sam priče tipa odakle Ani kola, odakle joj tolike pare za plastične operacije... Nemam pojma ko je finansirao. Samo znam da sam to čula, odakle njoj te stvari kada se ne bavi ni sa čim - završava Sara.

Autor: Pink.rs

#Sara Reljić

'