AKTUELNO

Oštro zamerila Bori jednu stvar!

Zadrugarka Nadežda Biljić je u emisiji ''Gledanje snimaka'' priznala da je imala intimne odnose sa cimerom Borom Santanom nakon što su oboje izašli iz prve sezone "Zadruge". Pored ostalih stanara Bele kuće, šokiran je bio i sam Santana, jer je dogovor bio da to nikada ne pričaju.

Foto: Pink.rs

Mi smo tim povodom pozvali Slavicu Biljić, majku pevačice koja nam je otkrila sve o Nadeždinom i Borinom osnosu.

Ja nisam znala za to. Znam da je ona prespavala kod Bore jer je imala gostovanje u jutarnjem programu tog dana. Niko neće da iznajmljuje stan na dva meseca. Da li se nešto desilo između njih, ja nisam znala - rekla je Nadeždina majka, a onda je iznela stav o Bori Santani:

Foto: Pink.rs

Bora se nije lepo pokazao prema njoj kao prijatelj. On je njoj psovao mrtvog oca. Nema smisla, a družili su se. Može on da se opravdava koliko god hoće, nije joj prijatelj. On je Nadeždina greška, a na greškama se uči - iznela je stav Slavica.

Pošto je Nadežda pretrpela fizičko nasilje od strane Mikija Đuričića, nas je zanimalo da li njena majka smatra da se pevačica psihički oporavila od tog strašnog čina.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, ona se prikriva. Pokazala je ona kod Drveta mudrosti sve. Toliko je njih tamo i niko je ne razume. Bićemo jako zadovoljni ako ostane do kada je ona zamislila da treba da ostane. Vidim je u top 12 - zaključila je Slavica.

I.R.

#Bora Santana

#Nadežda Biljić

#Slavica Biljić

'