AKTUELNO

Ponosni tata došao je po svog naslednika i verenicu, koja mu je početkom nedelje ispunila jednu od najvećih želja.

Popularni pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić postali su u ponedeljak ponosni roditelji dečaka, kome su dali ime Aleksej. Kako je Darko tada potvrdio za portal Pink.rs, Marina se porodila prirodnim putem, a kako se ona i beba osećaju dobro, došlo je vreme da srećna porodica krene kući.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Darko je ovog jutra nasmejan stigao u porodilište "Narodni front", kako bi svoju verenicu i naslednika izveo iz porodilišta i poveo u svoj rodni Brestač.

Marina je izašla sa širokim osmehom na licu, vidno srećna i zadovoljna, a svoju radost nije skivao ni popularni pevač koji je nosio svog sina.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Oni su se kratko obratili novinarima, a zatim seli u svoj automobil i otišli u svoj dom, koji je sada bogatiji za još jednog člana.

Idemo kući hvala Bogu, sin je na taju, liči, liči, kosicu ima na mamu. Ja sam presrećan pošto sam dobio sina, sina sam želeo ceo život i svaki otac želi da ima sina. I ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno, ja sam jako uzbuđen i ne znam šta da vam kažem. Lorena voli decu i jedva je čekala da dobije batu. Žurka će u sredu. Ja sam u menjanju pelena već iskusan, ali i Marina je, tako da to neće biti problem - rekao je Lazić, a zatim seo u automobil i sa svojim najdražima se uputio u rodni Brestač.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Podsetimo, Darku je ovo drugo dete. Iz braka sa pevačicom Anom Sević ima petogodišnju ćerkicu Lorenu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Pink.rs

#Beba

#Darko Lazić

#Marina Gagić

#Porodilište

'