AKTUELNO

Nina sada može da se prepusti vezi sa mladim teniserom.

Posle osam godina zajedničkog života, voditeljka Nina Radulović i glumac Branislav Lečić ozvaničili su razvod braka.

Voditeljka je sada slobodna i može da se posveti svom novom dečku teniseru Filipu Krajinoviću s kojim je započela vezu ubrzo nakon razlaza sa glumcem.

Papiri su potpisani pre nešto manje od dva meseca, početkom decembra, a starateljstvo nad sinom je pripalo Nini, kao i porodični stan u kojem su živeli.

Foto: undefined

- Pošto su se dogovorili da svako krene svojim putem, Nina i Leka su ostali u odličnim odnosima. U novembru, kada su mediji otkrili da se razvode, Branislav je spakovao kofere i napustio njihov dom na Dedinju, a Nina je ostala sa sinom Lavom. Mesec dana kasnije razvod je i sudskim putem okončan te su se dogovorili da Nina ostane da živi u njihovom zajedničkom domu sa sinom i da starateljstvo nad detetom pripadne njoj - otkriva izvor blizak Nini.

Filip i ona se poznaju odranije, ali su se zbližili kada je došlo ko kraha braka.

Foto: Printscreen Instagram

- Nini su užasno smetale priče u medijima da je ona ta koja je kriva za razvod i da je Leku zamenila mlađim dečkom. Prava istina je da se Filip Krajinović i ona poznaju odranije i da joj se on našao u teškim trenucima. Istina je da se njih dvoje povremeno viđaju, ali Nina o tome ne želi više da priča. Kako je rekla bliskim prijateljima, konačno je slobodna žena i može da dozvoli da ima muškarca u svojoj blizini - priča izvor.

Ni Leka ne gubi vreme dok je Nini tugu lečila pored Krajinovića, Leka je uslikan u društvu nepoznate brinete s kojom se grlio tokom cele večeri na jednoj žurki.

Autor: V. T.

#Branislav Lečić

#Filip Krajinović

#Nina Radulović

#Razvod

'