AKTUELNO

Bračni par Vasković preživeo je pravu dramu pre tri i po godine kada se Aleksandra porodila u šestom mesecu trudnoće i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Anđelina.

Popularni pevač Leksington benda Bojan Vasković srce je poklonio studentkinji Aleksandri sa kojom je u srećnom braku i ponosni su roditelji predivne Anđeline.

PROČITAJTE JOŠ: I PARADAJZ NAM JE BIO LUKSUZ, ZAMRZAVALI SMO ZA CRNE DANE I GLEDALI DRUGE KAKO JEDU: Emina Jahović progovorila o teškom detinjstvu! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST!

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Bojan je otkad je kročio na scenu bio jedan od najpoželjnijih neženja, sve dok 2015. godine nije stao na "ludi kamen" i srce zauvek poklonio svojoj supruzi Aleksandri, studentkinji medicine.

Njegova lepa izabranica se retko eksponira, a kako je pevač u više navrata isticao, njih dvoje se trude da bračnu sreću čuvaju u domenu privatnog života.

Bračni par Vasković preživeo je pravu dramu pre tri i po godine kada se Aleksandra porodila u šestom mesecu trudnoće i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Anđelina. Na sreću, sve se dobro završilo, a Anđelina sada ima tri i po godine.

View this post on Instagram

#maldivesislands #sandbank #february #👌#love #❤️

A post shared by Bojan Vaskovic Lexington (@bojanvaskovic_official) on

Autor: Pink.rs

#Bojan Vasković

'