AKTUELNO

Da li će se ovo i ostvariti?

I u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", koja se završava 6, jula, izrodile su se mnogobrojne ljubavi. Luna Đogani ove godine započela je vezu sa Markom Miljkovićem, nakon što je u prošlom serijalu bila u romansi sa Slobom Radanovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE: Za (ne)ljubitelje rijalitija od septembra Art TV kanal u ponudi!

Veza blogerke i di-džeja iz Brusa često je tema razgovora zadrugara, pa se tu mogu čuti i komentari kako je Marko sa Lunom samo kako bi sebi obezbedio put do finala i što bolji plasman.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je to skoro i negirao uz obećanje da se više neće svađati sa Lunom. On je i pohvalio svoju devojku rekavši da je prihvatila njegove savete, kao i da je ona veoma sazrela tokom proteklih nekoliko meseci njihovog zabavljanja.

PROČITAJTE: ZADRUGOSKOP SPECIJAL SE NASTAVLJA! Posesivna, hedonista, živi za LJUBAV! DA LI JE OVA ZADRUGARKA PRAVI PREDSTAVNIK 'BIKOVA'? (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je u ovoj vezi često sebe krivila za probleme koji su nastajali između Marka i nje, a ukućanima je govorila kako je trenutno ne zanima nijedan muškarac u kući osim Miljkovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Očigledno je da je njihova ljubav jaka, a nas je zanimalo kako će izgledati njihova beba ukoliko ovi zadrugari odluče da svoju vezu podignu na viši nivo. Preko aplikacije koja je namenjena za ove stvari, ubacili smo fotografije Lune i Marka, a zatim nam je iskočio lik bebe koja neverovatno podseća na njih!

Foto: www.makemebabies.com

Podsetimo, ove sezone u "Zadruzi" se često polemisalo i o tome da li je Luna trudna, nakon žalbi da joj kasni mesečni ciklus. Do toga nije još došlo, a da li će Marko i Luna svoju ljubav krunisati detetom, ostaje nam da vidimo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'