AKTUELNO

Gospođa Troicki jedva čeka da se ostvari u ulozi majke.

Lepa manekenka i glumica Aleksandra Troicki, koja se u novembru prošle godine na večnu ljubav zaklela teniseru Viktoru Troickom, s nestrpljenjem iščekuje rođenje svog prvog deteta. Dok ne dođe vreme da svog supruga obraduje prinovom, ona se trudi da mu ulepša svaki dan, pa i onda kada učestvuje na turnirima širom sveta.

- Nikada ranije nisam pratila tenis, iako se uvek gledao u našoj kući. Sada je već drugačije, jer imam za koga da navijam - priznala je Aleksandra.

Iako je u petom mesecu trudnoće, ne predstavlja joj problem da svog supruga prati svuda u stopu.

- Ništa mi ne pada teško kada je Viktor u pitanju. Najlepše i najsigurnije se osećam kad smo zajedno. Pored njegovih napornih treninga, uvek nađemo vremena za šetnju i obilazak grada. Što se tiče trudnoće, osećam se odlično i sve mi prija.

Pol bebe još nije želela da otkriva, ali iskreno se nada da će roditi devojčicu.

- Trenutno živim najlepši period života i beskrajno se radujem svemu što sledi. Oduvek sam maštala da imam devojčicu. Pol bebe je manje bitan. Važno je samo da sa bebom bude sve u redu - rekla je gospođa Troicki i dodala da je sigurna da će se Viktor odlično snaći u novoj životnoj ulozi. - Viktor je divan čovek, takav je i muž. Presrećna sam jer znam da će biti i najbolji tata na svetu.

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Đorđević

#Teniser

#Viktor Troicki

'