AKTUELNO

Njihov prvi susret po završetku srednje škole dogodio se u emisiji Ivane Baltić Aleksić na Pinku.

Blogerka Luna Đogani i Pinkova zvezda Aleksa Savić već punih devet meseci žive pod istim krovom - u Beloj kući, u okviru druge sezone rijalitija "Zadruga", a ono što je bilo interesantno kako javnosti, tako i učesnicima rijalitija bilo je to što su njih dvoje bili i te kako bliski, pre nego što ih je sudbina ponovo spojila.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Luna i Aleksa su, kao što je već poznato, bili školski drugari - pohvađali su isti razred u jednoj privatnoj umetničkoj školi, posle koje je svako krenuo svojim putem. Ipak, ostali su u sjajnim odnosima, o čemu svedoči njihov prvi susret posle mnogo vremena od završetka srednje škole.

Luna je te 2016. godine sa majkom Anabelom Atijas gostovala na Pink televiziji, u emisiji "Ja to tako" Ivane Baltić Aleksić, a u jednom trenutku pridružio im se i Aleksa, mlada nada iz "Pinkovih zvezda", a bilo je više nego očigledno da se Đoganijeva prilično obradovala kada je posle dužeg vremena u studiju ugledala svog školskog druga.

Foto: TvPink Printscreen

Mene on zna najbolje! Išli smo zajedno u istu školu, u isto odeljenje, odrasli smo zajedno... Aleksu obožavam! On se toliko trudio i borio da bude danas na ovom mestu, tako da svaka čast, zaslužio je, iskreno - ishvalila je Luna Aleksu čim je ušetao u studio, a potom je dodala:

- Nisam ga baš dugo videla, mnogo se promenio i porastao je, sredio se, sve... Presladak je! Ja ga zaista mnogo volim - priznala je Đoganijeva u oktobru 2016.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je bilo mnogo šuškanja i spekulacija da među njima postoji nešto više od drugarstva, Luna i Aleksa su dokazali da gaje čiste, prijateljske emocije koje su se rodile još u srednjoj školi, a koje, po svemu sudeći, i danas traju, budući da jedno za drugo u "Zadruzi" imaju samo reči hvale.

Pogledajte snimak njihovog gostovanja iz 2016. godine:

D. T.

#Aleksa Savić

#Ivana Baltić Aleksić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'