AKTUELNO

Za sebe kaže da nije stroga majka.

Naša najveća muzička zvezda Dragana Mirković govorila je u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal". Nju je premijerna ekipa sačekala na begoradskom aerodromu, a ona je objasnila zbog čega je let kasnio i kako se oseća posle fantastičnog koncerta koji je održala u Bugarskoj.

Foto: TvPink Printscreen

Haos je. Prvo da pozdravim gledace i da se izvinim u ime svih avio kompanija, nije do mene. Ja sam malo umorna, ali jako zadovoljna svim učinjenim, a i srećna napokon idem na odmor. Ja teško mogu da se izrazim i da objasnim svoja osećanja zbog svih dešavanja u poslednje vreme, fantastično je videti toliku masu ispred sebe, koji pevaju moje pesme od reči do reči, to je ipak Bugarska bila. Kad se ukuca najpopularniji umetinici svih vremena iz svake zamlje u Evropi, za Srbiju je moj lik i toliko sam srećna zbog toga, jer znaš kako se kaže Gugl je najpametniji - rekla je Dragana, a zatim otkrila da joj je suprug najbolji menadžer koji je reklamira gde god stigne:

Foto: TvPink Printscreen

Moj Toni je toliko ponosan na mene da zna da mi bude neprijatno kad strancima priča o meni. Mada Van Dam je pobedio, on mi je hodajuća reklama. Moji momci su mnogo dobri, zahvaljujući njima ja sam reklamirana. Toni nije zahtevan, on voli parfeme, samo to i on je zadovoljan. Koji se meni dopadne, on taj parfem nosi na sebi. Sin i ćerkica su mi teži malo, ali snalazim se, za Manuelu šminkica ili neki neseser, Marko neki parfem, skromni su oni.

Ona je pred premijernim kamerama progovorila i o svojim nekretninama, s obzirom na to da su mediji nedeljama unazad spekulisali da je pevačica pazarila novu luksuznu vilu.

Foto: TvPink Printscreen

Mi uopšte nismo zamenili kuću, to je dezimformacija. Dvorac smo renovirali, on potiče iz 12. veka i zaljubljena sam u njega zbog njegove kulturne vrednosti. Toni se razume u to, on je građevinac i pričao je sa svojim prijateljima arhitektama. Ja sada biram pločice za kupatilo, nameštaj za dnevni boravak, došlo je mojih pet minuta - rekla je ponosno pevačica.

Na pitanje o tome da li će uskoro dobiti snajku ili zeta, Dragana je istakla da su njen deca još mlada i da za tako krupne korake u životu još ima vremena.

Ne, ne, nemoj tako rano, Marko je tek napunio 18 godina, Manuela ima 17, oni su mladi, uživaju u druženju i simpatijama, u ljuavima... Marko tu prednjači, on je muškarac i sasvim je logično da ima devojke, to je sasvim ok, a za Manuelu ćemo se strpiti još malo - navela je Mirkovićeva, a zatim otkrila da li je stroga majka:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NASTALA OZBILJNA SVAĐA! Otac Harisa Berkovića POBESNEO kad je saznao da su se njegov sin i Rada Manojlović TAJNO VENČALI! (FOTO)

Moja deca nemaju razloga da se plaše mene ni u čemu, ja im mogu samo biti podrška i da im pripomognem ako treba da ideja šta da se kupi za 8. mart ili za dan zaljubljenih - zaključioa je Dragana.

R. L.

#Dragana Mirković

#Premijera-Vikend specijal

'