AKTUELNO

Ponosan na svoju porodicu.

Popularni pevač Sergej Ćetković bio je gost u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal". Sergej je sa voditeljima pričao o tome kako je počeo da radi program za decu, crtani film "Lola i Mila" koji je napravio veliki uspeh.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NASTALA OZBILJNA SVAĐA! Otac Harisa Berkovića POBESNEO kad je saznao da su se njegov sin i Rada Manojlović TAJNO VENČALI! (FOTO)

Voditelji su upitali Sergeja da prokomentariše odakle datira ta ideja, kada su pevač i njegova supruga krenuli da razmišljaju o tome i da tako nešto organizuju.

Taj crtani film imamo svakog dana, a ideja je krenula od slikovnice "Šta je slađe od kolača" tako smo oživeli ta dva lika, po kojima smo radili. Srećan sam što posle godinu i po dana imamo preko 70 hiljada pratilaca na Jutjubu, predivnih komentara i veliku armiju dece i roditelja koji vole "Lolu i Milu" i ono što se "Lola i Mila" se trude da kroz crtane filmove prenesu i samim tim nauče i edukuju. Nećemo stati na tome i radićemo, a krajem godine proslavićemo i pedesetu epizodu - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

#Sergej Ćetković

'