AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo!

Ove noći pevačica Suzana Perović doživela je pravo iznenađenje kada ju je Drvo mudrosti pozvalo u Rajski vrt kako bi porazgovaralo sa njom.

Ona je očekivala da će ponovo morati da otkriva nove detalje njenog odnosa sa zadrugarkama sa kojima je imala konflikte, ali ju je Drvo mudrosti ipak samo upitalo kako se oseća.

Iskreno, osećam se jako umorno, bezvoljno, ravnodušno, jedva čekam da se ovo završi i da se vratim u realan život. Ovo je bio horor period za mene, ali biću ja dobro, Drvce - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, usledilo je nešto što ni najmanje nije očekivala, a to je besplatan poziv sa članom njene porodice.

Želeo sam da te malo oraspoložim. Zbog svega što si preživela, dobićeš besplatan poziv - reklo je Drvo.

Ona je ushićena trčala do govornice, a kada je čula glas svog sina Nikole Perovića, ona je briznula u plač vidno uplašena kako će njen sin odreagovati kada je bude čuo.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da mi plačeš, bre. Da li si dobro? Svi su super, sve je dobro, položio sam na akademiji, imam licencu, jedva čekamo da izađeš! Prekini da plačeš i da praviš od sebe... Samo se smiri - tešio ju je najpre Nikola.
Volim vas najviše na svetu, uopšte nisam dobro! Ja ću da umrem sada! - žalila se Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Nećeš da umreš, nego da ideš i da se družiš sa ljudima! I ti nama nedostaješ svima, ali da se smiriš i da budeš normalna. Ovo nisi ti. Svi te pozdravljaju i snajka je tu, sve. Dolazim ja po tebe, nemoj da se brineš. Samo jako i to je to, borbeno, lavovski. Ti znaš zašto si ušla, šta ima da nas gledaš? Druži se sa svima, budi komunikativna, ti znaš, ja ne treba da te učim. Imaš podršku od svih ljudi i to je to, šta će ti više? Da li si mislila na nas kad si radila to što si radila? - upitao ju je sin, aludirajući na njene intimne odnose sa Mikijem Đuričićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da živim bez vas više! Jesam, mislila sam - zbunjena je bila Suzana, koja je sve vreme plakala.

Kako je izgledao ovaj razgovor, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Suzana Perović

'