AKTUELNO

Nije imala problem da kaže koje je sve stvari na svom licu i telu korigovala.

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ove subote u svojoj emisiji ugostila je poznate i zanimljive goste, a među njima bili su pevačica Aleksandra Prijović, voditeljka rijalitija "Zadruga" Dušica Jakovljević, pevač Mirza Selimović, pevačica Marina Perazić i hirurg Milan Colić.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UVEK ISKRENO O SVEMU! Goca Tržan progovorila o 'skandaloznim' temama, pa otkrila svoje planove za leto! (VIDEO)

Sanja je postavila pitanje Aleksandri "Kad si ti sebi najlepša iskreno, kad se osećaš baš super?" na šta je pevačica imala speman odgovor.

Možda kad sam kod kuće, kad sam u opuštenoj varijanti. Ali volim da se sredim, volim da odem u emisiju i da budem ful sređena, ali se ja najlepše osećam kad sam najkomotnija, kada sam kod kuće u nekoj opuštenoj varijanti i nekako to sam vremenom naučila. Kada sam bila mlađa, htela sam što više da se šminkam, ali sada kad sam se udala sve je drugačije i kada se sredim i Filip mi kaže "Lepa si, ali ja više volim kada si ti onako u u nekom opuštenom izdanju" - istakla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je takođe priznala da sada izgleda prilično drugačije u odnosu na period od pre nekoliko godina, a nije imala problem da kaže da su za njen sadašnji izgled zaslužne i estetske korekcije.

Meni se posle trudnoće promenilo telo. Ali pored toga, šta sam htela ja sam promenila. Promenila sam grudi. Ali nisam samo grudi, ja ne krijem, radila sam usne i to nešto minimalno, najmanje moguće, nisam preterala. Uradila sam i nos, ali isključivo zbog devijacije, jer mi je to smetalo - iskrena je bila Aleksandra.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Magazin In

#Sanja Marinković

'