AKTUELNO

Ima odgovor na sve!

Pop zvezda i članica žirija najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezdice - All Stars" Goca Tržan za portal Pink.rs sumirala je utiske žiriranja iz ove sezone koja se već polako privodi kraju. Ona veruje će da publika svojim glasovima izabrati pravog pobednika, najboljeg među jednakima.

Približavamo se samom kraju, zaista se trudimo da ispoštujemo sve termine sa snimanjima koliko je to moguće, jer je sad poprilično teško, jer su sad već krenuli odmori i to se malo razvuklo, eto nadam se da će vas oduševiti i da ćete glasati punim srcem, jer su svi fantastični zaista - rekla je Goca.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Goca se osvrnula i na nedavni nemili događaj koji se desio njoj i njenom suprugu, na saobraćajnu nezgodu u Beogradu, u blizini stana gde žive, a na sreću niko nije povređen.

Ma ništa se nije deslio, to se dešava svakome ko vozi u Beogradu, obično čukanje, ništa specijalno zaista. Hvala Bogu da niko nije povrđen, da je samo materijalna šteta i ništa posebno - istkla je Goca.

Pevačica je prokomentarisala svoje druženje sa mnogobrojnim fanovima na Jutjubu i sa svima koji je prate i sa kojima komunicira putem vlogova. Ona oduševljava svoje pratioce jer im na taj način dozvoljava da zavire u delić njenog privatnog života, ali dobila je mnogo pohvala zbog toga što pokreće brojne ozbiljne društvene teme i daje korisne savete kada je u pitanju lični napredak, nega i lepota, zdravlje, mentalno zdravlje, odnos s drugim ljudima.

Imala sam potrebu da sa nekim pričam o onome o čemu na televiziji nemam prilike da pričam, jer to nije dovoljno "skandalozno" za televiziju. Drago mi je da je to tako. Sada smo spustli malo loptu sa vlogovima, zato što je spot i pesma izašla i onda smo u fazonu polako da se pesma lepo zavrti. Sledeći vlog je o jednom receptu koji sam kuvala i sledi još jedan o tom čuvenom jutranjem šminkanju od 10,15 minuta, kako žene da se najbrže i najlakše našminkaju.

Kako je leto već počelo, Goca je već sprema da i ovo leto provede radno i paradno.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Ovog leta biće svega. Ići ćemo i na planinu i na more i na jezera. Radiću mnogo, pa ćemo i to da upakujemo i za odmor da imamo po 4, 5 dana svuda - zaključila je Goca.

Kompletan intervju sa pevačicom pogledajte u narednom snimku.

Autor: D. Cakić

#Goca Tržan

'