AKTUELNO

Uživa u srećnoj vezi!

Katarina Grujić ponovo je u srećnoj vezi, a kako izgleda njen emotivni partner Semir Junuzović usnimila je ekipa emisije "Paparaco lov" pre nekoliko dana ispred pevačicine kuće kada su razmenjivali nežnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Paparaci su prvo usnimili Katarininu sestru, a onda i oca koji se vraćao iz kupovine, da bi se na kraju pojavio automobil sa bosansko-hercegovačkim registarskim oznakama, a u kom su bili Grujićeva i Semir Junuzović.

Foto: TV Pink Printscreen

Semir je iz Tuzle, a njegova porodica je veoma uspešna u svom poslovanju. Junuzović imaju jedno od najuspešnijih firmi u Tuzli, a bave se izgradnom puteva, transportom i naftom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljivo je da je u jednom momentu Katarina ušla u dvorište svoje porodične kuće, međutim Semir ju je čekao ispred. Kada je došlo vreme za rastanak, Katarina i njen dečko počeli su da se ljube nasred ulice.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su se rastali, Katarina se uputila kod kozmetičara, a onda je pevačica sa sestrom otišla po majku, koja ih je čekala na jednoj autobuskoj stanici. Njih tri zatim su otišle u kupovinu, iako je to već ranije učinio njihov otac i suprug, a nakon šopinga Grujićke su otišle kući. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Katarina Grujić

'