AKTUELNO

Nije ovo očekivala.

Pevačica Indira Levak prevalila je dug put kako bi ispoštovala premijernu ekipu i uživala na proslavi petog rođendana emisije ''Premijera'' koja je sinoć održana u prestoničkom restoranu. Na žurki u okviru koje su dodeljene premijerne nagrade prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, a Indira je plenila svojom harizmom, energijom i osmehom.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

PROČITAJTE JOŠ: VODITELJKA OBJAVILA FOTKU SA SLOBOM RADANOVIĆEM! Svi se zaledili kad su pročitali šta je ispod nje napisala!

Indira je za Pink.rs tom prilikom istakla da je ''Premijera'' njena omiljena emisija o poznatima i da ovaj poziv nije mogla da odbije, iako samo nekoliko sati kasnije nakon velikog slavlja snimala spot za novu pesmu. Ona je govorila i o odnosu sa svojim suprugom Miroslavom Levakom.- U prekrasnom sam braku pet godina. Proslavili smo predivnu godišnjicu braka. Jedan jedini, samo on - rekla je Indira, pa dodala:

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

- Ja sam u suštini super žena. Ja sam žena koja je vrlo poslovna, moja ljubav prema dizajnu je prevelika, ali to je moja druga strast. Naravno da je muzika moja prva strast. Sutra snimam spot ''Greška u genu'' - rekla je pevačica, a onda ju je prekinula grmljavina, pa je prokomentarisala kroz osmeh: ''Grmi dok ja pričam''.

Intervju sa Indirom pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Grupa Kolonija

#Indira Levak

'