AKTUELNO

Voli da pomogne koliko može.

Teodora Džehverović važi za jednu od najlepših mladih pevačica, a njena karijera krenula je uzlaznom putanjom otkad je napustila prvu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge".

Ekipa emisije "Premijera" zatekla je Teodoru u teretani, dok je naporno vežbala, a ono što svakako zapada za oko jeste šminka na njenom licu.

Foto: TvPink Printscreen

Pa kad dođu da me snimaju, jedino tada se našminkam, ovako ne. Nisam taj tip kome je izduvni ventil teretana više volim da sam kod kuće i da kuliram, gledam neki film, ali u teretanu dolazim kad treba da se pripremim za nešto bitno, za letnju sezonu. Malo se sam se opustila, prethodnih mesec dana sam ručala više, tako da hajde sad, teretana - bila je isprena pevačica.

Ona je ovom prilikom otkrila i da vrlo rado pomaže osobama kojima je to potrebno, kada god je u mogućnosti, šalje poruke na brojeve za pomoć, ali i deli svoje stare stvari onima koji nisu u mogućnosti da ih kupe.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DANAS IMA NAJVEĆE GRUDI NA ESTRADI: Ovako je Dara izgledala pre 14 godina, pre operacija i silikona (FOTO)

Skoro nikada ne bacam stvari, imam neke devojčice iz komšiluka ili neke mamine poznanice, prijateljice koje su mlađe od mene, pa im poklonim... Nije da one nemaju, nego volim da podelim svoje stvari i često dam nekome ko sigurno nije u situaciji da ih kupi - istakla je Teodora.

Ukoliko ste propustili današnju emisiju "Premijera" možete je pogledati u snimku koji sledi.

R. L.

#Premijera

#Teodora Džehverović

'