AKTUELNO

Bio je iskren do srži!

Pinkova zvezda Marko Petrući pre nekoliko dana je zvanično i odlukom glasova publike zauvek napustio rijaliti "Zadruga 2". Javnosti je poznato da je on mesecima bio u vezi sa novinarkom Rebekom Popović, koja je pre njega završila svoje učešće u rijalitiju.

Foto: Pink.rs, Pixabay

O tome šta će se među njima dogoditi posle "Zadruge" se mnogo spekulisalo, a Rebeka u intervjuima koje je davala za portal Pink.rs nije skrivala da joj je stalo da sa njim pokuša da ostvari nešto više van kamera i da će mnogo toga zavisiti od njegovog ponašanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što će zasigurno obradovati sve njihove fanove je činjenica da će Petrući posetiti svoju devojku u njenom rodnom gradu, pa je specijalno za naš portal otkrio zbog čega to nije učinio ranije.

Pa, čuo sam se sa Rebekom odmah čim sam napustio "Zadrugu", sve je okej. Nije mi ništa posebno zamerala, razume ona mene u suštini i čeka da se vidimo. Idem za vikend da je posetim, pa ćemo popričati o svemu. Nisam stigao pre da odem do nje, totalno sam pogubljen od zatvorenog prostora. Ići ću sad za vikend, pa ćemo se ispričati i videti šta ćemo i kako ćemo - rekao je Petrući za Pink.rs.

K.Ristić

#Marko Petrušević

'