AKTUELNO

Reper koji je veoma blizak sa bratom kojem je zapaljen automobil otkriva detalje ovog nemilog događaja.

Automobil marke BMW koji je u vlasništvu rođenog brata repera Dalibora Andonova Grua, Igora Andonova, zapaljen je juče na Zvezdari. Paljenje automobila desilo se u noći između četvrtka i petka na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi, a eksplozija je uznemirila stanare. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel.

Foto: Pink.rs

Kako bismo čuli šta ovim povodom ima da kaže Gru, ali i da li zna neke detalje ovog nemilog događaja, kontaktirali smo ga.

PROČITAJTE JOŠ: REKLA MI JE DA BI VOLELA DA JOJ NISAM MAJKA: Goca Tržan nikad iskrenije progovorila o odnosu sa ćerkom, pa otkrila kakvu titulu ima njen suprug! OVIM ĆE ISPROVOCIRATI JAVNOST!

Foto: TvPink Printscreen

- Niti znamo razlog, niti sumnjamo na nekog. Ne znamo o čemu se radi. Slučaj smo prijavili policiji. Dovoljno smo bliski, znao bih da ima neki problem. Na sreću, niko nije povređen, to je najbitnije. Ne bih ništa više da pričam na ovu temu, zaista je suvišno da bilo šta dalje komentarišem - rekao je Gru za Pink.rs

Gruov brat Igor bavi se gradnjom i ne eksponira se u javnosti. Komšije iz zgrade ispred koje mu je na Zvezdari zapaljen automobil kažu da ga ne viđaju često, ali da ga ne poznaju kao problematičnog.

Autor: M. K.

#Dalibor Andonov Gru

'