AKTUELNO

Dok nju prati više od 200 hiljada ljudi, nju zanima samo on.

Starleta i voditeljka Soraja Vučelić vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Njeni pratioci uživaju u fotografijama na kojima Soraja pozira u raznim odevnim kombinacijama u kojima neretko u prvi plan ističe svoje obline. Ona se trudi da svoj privatni i emotivni život sačuva od očiju javnosti, ali joj je jedan detalj ipak promakao.

Naime, nju na Instagramu prati više od 230 hiljada ljudi, a ona samo njih troje. Među njima je samo jedan muškarac i to ''opasni momak'', kontroverzni biznismen iz Turske Džingis Siklaroglu koji je direktor jedne tamošnje kompanije. Soraju smo pitali ko je opasni momak čiji svaki korak prati i da li je to muškarac koji bi mogao da osvoji njeno srce.

To je moj prijatelj iz Turske... Prati i on mene, ne znam da li ste videli to. U pitanju je samo prijatelj. Nedavno mi je poklonio pitona, ali nikako da odem u Tursku da ga uzmem, a ne znam ni gde bih ga držala - rekla je Soraja za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Soraja se nedavno vratila sa odmora iz Tajlanda, a iako je na aerodromu uslikana sa nepoznatim muškarcem, koji nije ni Džingis, a ona tvrdi da joj to nije dečko.

- Nemam dečka. To mi nije dečko. I ne volim da pričam o svom privatnom životu - rekla je Soraja, a nas je zanimalo sa kim bi otišla na pusto ostrvo i bez čega ne bi mogla da zamisli odmor.

Foto: Informer

Na pusto ostrvo bih otišla sama, ali više volim mesta koja nisu pusta... Ništa mi ne bi trebalo. Mislila sam ranije da je to telefon, ali nakon rijalitija u kom sam bila, shvatila sam da mogu bez telefona i da se bez svega može - rekla je Soraja Vučelić.

Autor: J. V.

#Instagram

#Soraja Vučelić

#dečko

#starleta

'