AKTUELNO

Serija "Šifra Despot" u nedelju od 20 časova na TV Pink.

Jedna od najboljih srpskih glumica, legendarna Svetlana Ceca Bojković, vraća se u seriju “Šifra Despot”, u 61. epizodi koja je na programu TV Pink u nedelju od 20 časova. Pod naslovom “Radost Koviljače”, priča je u najvećoj meri smeštena u ovo lečilište na obali reke Drine, ali je njen bitan deo vezan i za “Slučaj Ćirić” - Despotovog (Đorđe Marković) druga Ćiru (Boris Milivojević), čiju majku tumači Ceca Bojković. U ovoj epizodi epizodnu ulogu ostvaruje i Tijana Čurović, a tu su Marija Petronijević, Dušica Novaković i drugi.

Foto: Promo.

Komičan je rasplet događaja u Banji Koviljači, gde su smeštaj dobili Rumenka (Branka Šelić) i Života (Radoslav Rale Milenković), a “preko veze” im se pridružio i Dobrić (Radoje Čupić). On je, zahvaljujući svojim službenim kontaktima, dobio najbolji tretman i apartman, a Životi je dobro došlo njegovo društvo. Njihovi planovi da umaknu Rumenki i prepuste se banjskim čarima – obilju hrane, pića, zgodnim maserkama, dovešće ih u niz komičnih situacija.

Foto: Promo.

Za to vreme u Beogradu, Despot se ne odvaja od druga Ćire. Osim što mu je to službena dužnost, on koristi priliku da mu priredi neke lepe trenutke. Sa Ćirinom starom prijateljicom će mu organizovati nezaboravno druženje, a povešće ga i u rodnu kuću. Ipak, policijska patrola je stalno u blizini i na oprezu...

Foto: Promo.

Kako će se Despot snaći na tajnom zadatku, saznaćete u nastavku serije “Šifra Despot”, nedeljom na TV Pink.

Pink.rs

#Svetlana Bojković

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'