AKTUELNO

Emisija o poznatima donosi eksluzivne priče svake nedelje od 14.00 na TV Pink!

Najaktuelniji događaji i gosti i ove nedelje, 16. juna, su pred gledaocima TV Pink u emisiji “Premijera - Vikend specijal“ od 14 časova. Autor emisije Ognjen Nestorović i voditeljka Tijana Prica neće propustiti ništa o čemu bruji javnost, a u rubrici „Priča nedelje“ vas očekuje teška tema koja je obeležila sedmicu za nama.

Nasilničko ponašanje Miroslava Mikija Đuričića u rijalitiju „Zadruga“ na TV Pink, kada je fizički nasrnuo na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, izazvalo je buru komentara. Nadležne institucije su uradile svoj posao, bivši učesnik rijalitija je procesuiran, TV Pink ga je kaznila u skladu sa propisima takmičenja i podnela je tužbu, najoštrije osuđujući njegovo ponašanje. Ekipa emisije „Premijera – Vikend specijal“ direktno se uključuje iz doma Biljića i razgovara sa Nadeždinim roditeljima, koji otkrivaju kako su podneli te stravične prizore iz rijalitija i koji su njihovi naredni koraci.

Foto: TvPink Printscreen

Još jedna ispovest roditelja vas očekuje u emisiji, povodom osam godina od stravične saobraćajne nesreće u kojoj je stradao pevač Darko Radovanović. Mama Stana i tata Vidoje u emotivnoj ispovesti govore o poslednjem susretu sa sinom, o planovima koje su imali i danu kada su saznali tragičnu vest.

Mnogo veselije i lepršavije teme su u prilogu snimljenom iza kulisa „Pinkovih zvezdica“. Kako se talentovani mladi polufinalisti pripremaju za odlučujuće nastupe, imaju li tremu i kakva su im očekivanja, govore Nika, Irina, Isidora, Žarko, Teodora-Tara, Uroš, David i Mateja.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pink.rs

Brat folk zvezde Seke Aleksić Nedžad Ramir je uhapšen i biće zadržan u pritvoru 45 dana pod sumnjom da je u više navrata pokušavao da iznudi novac. To će biti još jedna tema ove emisije, ali i srećna vest koja nam stiže sa iste adrese – Seka Aleksić je drugi put u drugom stanju.

Ekskluzivno u emisiji „Premijera – vikend specijal“ možete zaviriti na snimanje novog spota Emine Jahović, koja je samo ekipu ove emisije pozvala da sa njom provedu jedan snimajući dan. Takođe, od Živorada Žike Nikolića ćete saznati sve detalje o napadu koji je doživeo u Mionici, dok nas glumac i voditelj Milan Kalinić vodi na fudbalsku utakmicu seniora Prve Beogradske lige, gde veoma uspešno brani mrežu.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Gost emisije je pevačica Goca Tržan, koja premijerno predstavlja novu numeru „Magnet za samoću“.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

I pored ovoliko aktuelnih tema Ognjen i Tijana imaju još iznenađenja za gledaoce emisije „Premijera – viked specijal“ i zato ne propustite da i u nedelju od 14 časova budete uz TV Pink.

Autor: Pink.rs

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

'