AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezdica - All Stars" otvorila je dušu pred kamerama emisije "Ekskluzivno".

Pop zvezda Goca Tržan pre nekoliko dana održala je spektakularni koncert na jednoj manifestaciji u Tivtu, posle koje je stala pred kamere emisije "Ekskluzivno", čijem je reporteru priznala zbog čega je, poput ostalih pevačica, ne viđa na popularnim plažama luksuznih kompleksa.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam sirotinja, raja... Ja ne idem na skupe plaže (smeh). Ja izuzetno volim prirodu i u poslednje vreme sam veći fan Žabljaka i Durmitora. Prošle godine smo bili tamo kod prijatelja i obišli smo sve što smo mogli da obiđemo - šetali smo kroz šume, brali borovnice... Ja sam, u principu, naturalista. Volim prirodu, a to izveštačeno - ja se, kao, trtim na plaži, malo mi je to... Mislim, prošle su me te dečije bolesti. Imam dovoljno godina da znam da želim da uživam u životu, u prirodi. Otuđili smo se mnogo od prirode, a zapravo nam ona jedino nedostaje - priznala je Goca, koja je demantovala tvrdnje da njen suprug Raša Novaković od nje ne sme da pisne. Kako kaže, situacija je obrnuta.

Foto: E-Stock/Kobra

- Šta ne sme da se čuje?! On je Crnogorac, otac mu je iz Bijelog Polja, ja sam manja od makovog zrna u kući. Ja tako malo mašem pred kamerama, ali zna se ko je gazda u kući - iskrena je bila Goca, čiji intervju u celosti možete pogledati u nastavku:

Pink.rs

#Goca Tržan

#pevačica

'