AKTUELNO

Devojke su bile oduševljene njim, ali on je gledao samo u jednom pravcu.

Drugi kandidat koji je večeras sebe izložio "strašnom sudu" 30 devojaka došao je elegantno obučen i pozdravio ih mahanjem.

Danijel (19) iz Sombora, koji živi u Novom Sadu, posle predstavljanja uspeo je da uradi ono što je retko kome pošlo za rukom - sve devojke su mu ostale dostupne.

Foto: Printscreen Youtube

Ana je rekla da je i ona iz Sombora, a onda su ustanovili da su ona i Danijel zajedno išli u osnovnu školu.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja ne znam da li je ovde ispod mene epicentar, ali tlo se trese. Super je - prokomentarisala je Maja, koja je najnovija od 30 devojaka.

Foto: Printscreen Youtube

U prilogu kojim se predstavio otkrio je da studira veterinu i da se bavio mnogim stvarima, da je prodavao patke, da planira da otvori voćnjak, da nema mnogo slobodnog vremena i da trenira karamaga, da voli da pliva i da čita.

I posle ovoga sve devojke su ostale zainteresovane za njega, a više od polovine aplaudiralo je tokom priloga.

Foto: Printscreen Youtube

Andrija Milošević je onda otkrio da Danijelovi roditelji imaju farmu svinja nazimica, na kojoj im on svakog vikenda pomaže

Foto: Printscreen Youtube

Kada je došlo vreme da Danijel pokaže na sceni šta ume, on je rekao da će da izabere devojku da đuska sa njom, pa je izabrao svoju školsku drugaricu za to.

Foto: Printscreen Youtube

Dok su njih dvoje igrali valcer, Aleksandra je jedina pritisnula crveni taster, za šta je imala neobično obrazloženje.

Foto: Printscreen Youtube

- Da mu pomognem da suzi malo izbor, pošto je mnogo devojaka, ne znam kako ćeš da izabereš. Šmeker si pravi, sve pohvale - objasnila je ona.

On je morao da ugasi tastere kod 27 devojaka i na kraju je ostavio upaljene Katarinu M. i Tijanu C.

Foto: Printscreen Youtube

- S obzirom na to da je danas moderno da se muškarci depiliraju, koliko često idete kod kozmetičara - zanimalo je Danijela.

Katarina je objasnila da ide na depilaciju jednom mesečno i da je i sama kozmetičar, kao i da je depilirala i muškarce, dok je Tijana kratko rekla da se depilira sama.

Foto: Printscreen Youtube

On je na kraju izabrao Katarinu, dok je na papir napisao svoju drugaricu Anu.

Foto: Printscreen Youtube

- Mislim da je sjajno što nisi mene izabrao, jer ja jednog dana planiram da se vratim u Sombor, tako da će biti vremena za nas, a do tada uživaj - rekla mu je ona na to.

Foto: Printscreen Youtube

Danijel se na kraju sa Katarinom našalio da je vodi na farmu kod mame i tate, na šta se ona nije bunila, nego je ruku pod ruku otišla s njim.

Autor: V. T.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Takmičar

'