AKTUELNO

Svako uživa sa svojim partnerima.

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić koja je trenutno u drugom stanju, od strane ekipe emisije "Paparaco lov" usnimljeni su na parkingu jednog tržnog centra. Tamo su primetili da Darko iz automobila i dalje izlazi sa bolnom grimasom. Inače, Lazić je nedavno izdao povratničku pesmu "Majko".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Darko je štake zamenio štapom, a u tržnom centru oni su razgledali nameštaj. Marina je nakon nekoliko minuta ustala, a Lazić je počeo da je miluje po trudničkom stomaku. Nakon što su odabrali garnituru, Marina je odlučila da kupi i masku za svoj mobilni telefon.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su završili sa kupovinom, Darko i Marina otišli su do kafića, gde su razmenjivali nežnosti pred svima. Darkovu bivšu suprugu Anu Sević, takođe su pratili paparaci proteklih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sevićeva je usnimljena kako odlazi u frizerki salon, gde je sredila svoju frizuru, a zatim je sela u svom automobil i otišla do stana koji je Darko kupio dok su bili u ljubavi. Kasnije, Ana je ponovo sela u automobil i otišla do krojačice, a onda i kod svog dečka Danijela Nedeljkovića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Ana Sević

#Darko Lazić

'