AKTUELNO

Uslepe su da izglade brojne nesporazume i svom sestrinskom odnosu pruže još jednu šansu.

Folk pevačica Indira Aradinović Indi i njena mlađa sestra i koleginica Edita Aradinović uvek su, čini se, imale turbulentan odnos zbog kojeg su nebrojano mnogo puta završavale na naslovnicama domaće štampe. U više navrata šuškalo se da su ljubomorne jedna na drugu, kao i da se ne podržavaju, a da su glasine bile tačne postalo je jasno u septembru prošle godine, kada se Indi javno odrekla sestre Edite.

Foto: Pink.rs

Zamolila bih lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje itekako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. Obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je, između ostalog, tada Indi, dok je Edita bila rezervisana u svojim javnim obraćanjima na ovu temu.

Ipak, nakon određenog vremena, strasti su se po svemu sudeći stišale, te su sestre jedna drugoj pružile ruku pomirenja. U prilog tome govori i to što se Indi obradovala uspehu novog singla svoje mlađe sestre, o čemu svedoči i njen komentar na Instagramu, gde je ostavila emotikone srca.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, dve pevačice bile su u žiži skandala i u jesen davne 2011. godine, kada su se, prema pisanju jednog nedeljnika, tada potukle zbog izvesnog Veljka sa Karaburme, bivšeg Indinog, a tadašnjeg Editinog dečka. Zbog narušavanja javnog reda i mira tada je, kako se pisalo, reagovala i interventna policija, a sestre su završile s prekršajnim prijavama.

Foto: Pink.rs

D. T.

#Edita Aradinović

#Indira Aradinović Indi

'