AKTUELNO

Mikijev potez TV Pink najoštrije je osudila. Đuričiću je određen pritvor od 30 dana nakon napada na Suzanu i Nadeždu.

Miki Đuričić tokom protekle noći ošamario je svoju emotivnu partnerku Suzanu Perović, nakon čega je štakama udarao i pljuvao svoju bivšu devojku Nadeždu Biljić. Nakon ovih njegovih poteza, Đuričić je diskalifikovan iz rijaliti programa "Zadruga 2", a Nadežda Biljić je iz Zadruge otišla u policiju, gde je dala izjavu i ukazana joj je lekarska pomoć.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

TV Pink javno je oštro osudila bilo kakvu vrstu nasilja, bilo da je fizičko, psihičko ili verbalno. Takođe, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, oglasio se povodom napada Mikija Đuričića na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, poručivši da će Đuričić biti procesuiran u skladu sa zakonom.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom dana Miroslav Đuričić je priveden, a nakon saslušanja određen mu je pritvor od 30 dana. Inače, u rijaliti programu "Zadruga", Suzana Perović je rekla Drvetu mudrosti da oprašta Mikiju šamar i da ga još uvek voli, dok je Nadežda Biljić tom prilikom izjavila da Đuričića smatra dušmaninom, zamolila majku da zapali sveću za Mikija i poručila svim ženama da ne trpe nasilje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon svih ovih dešavanja, ekipa portala Pink.rs kontaktirali su Vladimira Perovića, inače supruga Suzane Perović, koji nam se javio nakon mnogobrojnih upućenih poziva. Vlada očigledno još uvek nije spreman da priča o svemu što je zadesilo njegovu suprugu, a kada smo mu se predstavili, on je poručio da smo pogrešili broj, iako smo baš na tom broju do sada sa njim komunicirali, nakon čega nam je zalupio slušalicu.

Foto: KTV Televizija - Zvanični kanal/Printscreen YouTube

Nema Vlade, nema Vlade... - rekao nam je veoma zbunjenim tonom Vladimir Perović, nakon čega je spustio slušalicu.

Autor: S. Kuvekalović

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Suzana Perović

'