AKTUELNO

Aleksandar je osvojio pevačicine obožavateljke iako se samo nakratko pojavljuje u spotu.

Svetlana Ceca Ražnatović, koja je danas objavila spot za pesmu "Nevinost", proslavila je nekoliko modela koji su glumili u njenim spotovima još od pesme "Idi dok si mlad", pa je novi model, koji bi se mogao nazvati princom, jer je ona snežna kraljica, izazvao veliko interesovanje javnosti.

Foto: YouTube screenshot

Kako je najveća balkanska zvezda dominantna figura u prvoj ekranizaciji pesme sa najnovijeg albuma "Autogram", a maneken se pojavljuje na trenutke, mašta devojaka je samo zagolicana.

Foto: YouTube screenshot

Njegovo ime je Aleksandar i on je diplomirani menadžer, a danas je, nedugo posle premijere spota na svom profilu na Instagramu objavio selfi sa Cecom koji je nastao na snimanju.

Foto: Printscreen Instagram

Ceci je mnogo drago što su devojke već počele da se raspituju za njega, posebno zbog toga jer je poreklom iz njenog kraja.

Foto: Printscreen Instagram

- Aleksandar je iz Niša, moj zemljak, južnjak i on sjajno izgleda. Divan je momak i mnogo mi je drago što je iz mog kraja i vidim po reakcijama devojaka da će imati pune ruke posla -rekla je Ceca danas u uživo uključenju u emisiji "Dobar dan sa Deom i Sarapom".

Foto: Printscreen Instagram

Aleksandar, prema Cecinim rečima, nije imao tremu što snima spot sa Cecom, pa ga je pevačica pohvalila zbog toga.

Foto: Printscreen Instagram

- On je bio izuzetno profesionalan. Mnogo smo lepo sarađivali, mnogo smo se lepo družili, smejali, ludo smo se zabavili. Mislim da se u spotu vidi da je bila jedna fenomenalna kreativna energija - ispričala je više nego zadovoljna Ceca.

Foto: Printscreen Instagram

Da li će Aleksandar uspeti da postale popularan koliko i njegovi prethodnici koji su glumili u njenim sprotovima ostaje da vidimo.

Autor: V. T.

#Instagram

#Svetlana Ceca Ražnatović

#maneken

#spot

'